Istanbulda Son Dakika Deprem - Son dakika... İstanbul'da deprem: İmamoğlu ve Yerlikaya ... - İstanbul'da saat 11.00'da deprem meydana geldi.

Istanbulda Son Dakika Deprem - Son dakika... İstanbul'da deprem: İmamoğlu ve Yerlikaya ... - İstanbul'da saat 11.00'da deprem meydana geldi.. İstanbul ve tekirdağ 'da hissedilmiştir. Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre; Silivri'de meydana gelen deprem i̇stanbul'da da hissedildi. Öte yandan kandilli'den yapılan açıklamada, marmara'da 6 ile 7 büyüklüğünde deprem bekliyoruz. İstanbul'da saat 14:00'da şiddetli bir deprem meydana geldi.

Deprem saat 14.51'de ege denizi'nde meydana geldi. Deprem i̇stanbul'da da şiddetli hissedildi. Silivri'de meydana gelen deprem i̇stanbul'da da hissedildi. Birçok kullanıcı sosyal medyadan i̇stanbul depremiyle ilgili paylaşım yaptı. İstanbul'da az önce yaklaşık 10 saniye süren bir deprem meydana geldi.

Son dakika… İstanbul'daki deprem neden bu kadar şiddetli ...
Son dakika… İstanbul'daki deprem neden bu kadar şiddetli ... from haberulus.net
Afad depremin büyüklüğünü 5,8 kandilli rasathanesi ise 5.7 olarak açıkladı. İstanbul'da saat 16:37'de gerçekleşen deprem 4.7 şiddetinde meydana geldi. Deprem i̇stanbul'da da şiddetli hissedildi. Silivri'de meydana gelen deprem i̇stanbul'da da hissedildi. İstanbul'da saat 11.00'da deprem meydana geldi. Deprem bir çok ilçede hissedildi. Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin yaraları sarılırken, bir son dakika depremi de i̇stanbul'da meydana geldi. Marmara denizi'nde i̇stanbul'un silivri ilçesi açıklarında 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem 13 kilometre derinlikte oluşmuştur.

Silivri'de meydana gelen deprem i̇stanbul'da da hissedildi. İstanbul'da saat 14:00'da şiddetli bir deprem meydana geldi. Merkez üssü marmara denizi olan depremin büyüklüğü afad'a göre 4.6, kandilli rasathanesi ve emsc'ye göre 4.7. Kısa süre önce gelen son dakika bilgisine göre i̇stanbul'da da hissedilen bir deprem oldu! İstanbul'da saat 11.00'da deprem meydana geldi. Deprem saat 14.51'de ege denizi'nde meydana geldi. Vatandaşın büyük panik yaşadığı sarsıntı sonrası okullar boşaltıldı. Öte yandan kandilli'den yapılan açıklamada, marmara'da 6 ile 7 büyüklüğünde deprem bekliyoruz. Kandilli internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 12:33'de i̇stanbul'da 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 16.37'de meydana gelen deprem i̇stanbul başta olmak üzere marmara bölgesinin bir çok noktasında hissedildi. Kandilli rasathanesi, depremin şiddetini 4.2, merkez üssü olarak da marmara denizini açıkladı. Saat 13:59'da i̇stanbul'da 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü, dün 5.8 büyüklüğünde depremin meydana geldiği marmara ereğlisi ve silivri açıklarında.

Silivri'de meydana gelen deprem i̇stanbul'da da hissedildi. Saat 13:59'da i̇stanbul'da 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Vatandaşın büyük panik yaşadığı sarsıntı sonrası okullar boşaltıldı. İstanbul'da saat 14:00'te şiddetli bir deprem oldu. Deprem trakya, iç ege, balıkesir, çanakkale ve i̇stanbul'da da hissedildi.

Son Dakika: İstanbul'da Bir Deprem Daha! - YouTube
Son Dakika: İstanbul'da Bir Deprem Daha! - YouTube from i.ytimg.com
Deprem 13 kilometre derinlikte oluşmuştur. Haber merkezi 24 eylül 2019, 12:00 son güncelleme: Sarsıntı, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Saat 13:59'da i̇stanbul'da 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre, marmara bölgesi'nde bir deprem meydana geldi. Vatandaşın büyük panik yaşadığı sarsıntı sonrası okullar boşaltıldı. Marmara denizi'nde i̇stanbul'un silivri ilçesi açıklarında 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin yaraları sarılırken, bir son dakika depremi de i̇stanbul'da meydana geldi.

Sarsıntı, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi.

Marmara bölgesi'nin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Haberler yaşam haberleri son daki̇ka | i̇stanbul'daki depremin ardından valilikten açıklama geldi! İstanbul'da az önce yaklaşık 10 saniye süren bir deprem meydana geldi. İbb'den de son dakika deprem açıklaması geldi. İlk gelen bilgilere göre depremin. 1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu. Deprem i̇stanbul'da da şiddetli hissedildi. Deprem bir çok ilçede hissedildi. Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre; 10 saniye süren depremle ilgili kandilli rasathanesi ve afad'dan açıklamalar peş peşe geldi. Silivri'de meydana gelen deprem i̇stanbul'da da hissedildi. Kandilli internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 12:33'de i̇stanbul'da 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul'da saat 14:00'da şiddetli bir deprem meydana geldi.

Kandilli rasathanesi, depremin şiddetini 4.2, merkez üssü olarak da marmara denizini açıkladı. Birçok kullanıcı sosyal medyadan i̇stanbul depremiyle ilgili paylaşım yaptı. İstanbul'da saat 11.00'da deprem hissedildi. Deprem i̇stanbul'da da şiddetli hissedildi. Marmara bölgesi'nin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi.

Son dakika | İstanbul Silivri açıklarında deprem ...
Son dakika | İstanbul Silivri açıklarında deprem ... from i2.milimaj.com
Marmara denizi'nde i̇stanbul'un silivri ilçesi açıklarında 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul ve tekirdağ 'da hissedilmiştir. Öte yandan kandilli'den yapılan açıklamada, marmara'da 6 ile 7 büyüklüğünde deprem bekliyoruz. İstanbul'da saat 11.00'da deprem meydana geldi. Marmara bölgesi'nin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Haberler yaşam haberleri son daki̇ka | i̇stanbul'daki depremin ardından valilikten açıklama geldi! Merkez üssü marmara denizi olan depremin büyüklüğü afad'a göre 4.6, kandilli rasathanesi ve emsc'ye göre 4.7. Vatandaşın büyük panik yaşadığı sarsıntı sonrası okullar boşaltıldı.

Marmara bölgesi'nin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi.

İbb'den de son dakika deprem açıklaması geldi. Ünlü deprem uzmanı ve deprem tahmincisi olan frank hoogerbeets, i̇stanbul'da son olarak meydana gelen 5,9 şiddetinde ki deprem sonrasında son dakika bir açıklamada bulundu. Saat 13:59'da i̇stanbul'da 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Marmara bölgesi'nin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre, marmara bölgesi'nde bir deprem meydana geldi. Öte yandan kandilli'den yapılan açıklamada, marmara'da 6 ile 7 büyüklüğünde deprem bekliyoruz. İstanbul'da saat 14:00'da şiddetli bir deprem meydana geldi. Deprem saat 14.51'de ege denizi'nde meydana geldi. İstanbul'da deprem haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel i̇stanbul'da deprem haber sayfasında yer alıyor. İstanbul'da son dakika deprem haberleri hakkında internet araştırmaları güncel olarak yapılmaya devam ediyor. Deprem bir çok ilçede hissedildi. Marmara denizi'nde i̇stanbul'un silivri ilçesi açıklarında 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Vatandaşın büyük panik yaşadığı sarsıntı sonrası okullar boşaltıldı.

Posting Komentar

0 Komentar